April 3, 2019

Graag zetten we al onze medaille winnaars even op een rijtje:

April 1, 2019

Vandaag stond het tweede deel van het Provinciale Kampioenschap gepland. Ook hier turnden onze gymnasten mooie topprestaties. Graag zetten we ook de resultaten van van zondag op een rijtje:

B 10 - 11 jaar

Gilles: BRONS (74.700)

Mathis: 16e plaats (61.850

B 12 - 13 jaar

Noa...

March 30, 2019

De eerste dag van het PV2 te Sint-Niklaas is afgelopen. Onze gymnasten hadden het voordeel dat ze een 'thuismatch' turnde. Dit zorgde ook dat we dit jaar, net zoals voorbijgaande jaren, heel wat medailles hebben meegenomen. We zetten ze graag even op een rijtje voor ju...

February 17, 2019

Afgelopen weekend stonden de testen op de agenda. De testen gingen door in de topsporthal te Gent. Onze club was talrijk aanwezig. We zetten de resultaten even op een rijtje:

GOUD:

 • Ayden

 • Lukas

ZILVER:

 • Lode

 • Emiel

 • Gilles

BRONS:

 • Daan

 • Axel

  ...

September 30, 2018

Het seizoen is nog maar net van start gegaan en de eerste testen stonden al op de agenda. Dit weekend gingen we met onze jongste gymnasten richting Brugge. Daar hebben ze het beste van zichzelf gegeven en hebben volgende resultaten behaald:

ZILVER:

 • Lode (instaptest)

  ...

June 9, 2018

Vandaag stond de allerlaatste competitie op de agenda, en wat voor een. De aller jongste gymnasten turende voor de eerste keer een echte wedstrijd. Na hun eerste ervaring met de testjes, was dit hun tweede mijlpaal in hun turncarrière.

Hun grote voordeel voor de support...

May 27, 2018

Gisteren 26 mei stond het Belgisch Kampioenschap A-niveau op het programma. Hier zagen we de beste Vlaamse en Waalse gymnasten aan het werk. Het A-niveau is het hoogste niveau binnen TTJ, dus mooie, maar geen makkelijke, oefeningen werden geturnd.

Kobe, Stan en Mio kond...

May 20, 2018

Afgelopen weekend vond het Belgisch kampioenschap B niveau plaats te Eksel.

Al om 8u ’s ochtends ging Lukas vol aan de bak in de categorie 10-11 jaar. Door een fout aantal kreitsen aan het paard verloor Lukas zijn podiumplaats en werd hij 4e

Direct hierna kwamen Bilal, N...

March 26, 2018

Op dit moment zijn we met het bestuur, de trainers, de gymnasten en de supporters aan het nagenieten van een SUPER weekend! Afgelopen weekend stond namelijk het Oost-Vlaams kampioenschap op de agenda. De verwachtingen van de trainers waren hoog! Er zouden en moesten to...

March 1, 2018

Komend weekend is het zo ver, het eerste wedstrijdweekend! Onze gymnasten zullen alles van zichzelf geven op het eerste Provinciale Kampioenschap.

Onze gymnasten komen op volgende momenten in actie:

Zaterdag VM (7u50 - 12u20)

 • Stan Faems

 • Mio Van Lint

 • Kobe Vey...

Please reload

Recente berichten

February 17, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags