February 17, 2019

September 30, 2018

June 9, 2018

Please reload

Recente berichten

Gymteam behaalde maar liefst 13 medailles op het Oost-Vlaams Kampioenschap!

March 26, 2018

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Knappe prestatie voor onze jongste gymnasten

March 26, 2017

 

Lommel - Zaterdagochtend 25 maart was voor onze allerkleinste gymnasten een zeer spannende dag. Voor onze startende turnertjes stond hun eerste wedstrijd, "De Talentcup", op het programma. De wedstrijd was een groot succes en als team veroverde ze de achtste plaats.

 

Ayden, Lode en Emiel moesten zatedag op tijd opstaan, want om 9 uur ging hun eerste wedstrijd van start in Lommel. Voor hen was het een eerste test om de oefeningen te tonen waar ze de voorbije maanden hard op hebben gewerkt. Het programma van de talentencup bestaat uit oefeningen aan tien verschillende postjes: 6 wedstrijdtoestellen, een fysieke en artistieke basisreeks, handstand en een oefening in de grote trampoline.

Voor de gymnasten was alles nieuw, dus ook de gezonde stress

 

en kriebels in de buik waren van de partij. Na de opwarming hadden ze de zenuwen onder controle en kon de wedstrijd van start gaan. Als trotse turners marcheerden ze onder luid applaus en muziek de wedstrijdhal binnen. Postje per postje werd afgewerkt en zo kwam de wedstrijd op zijn einde. De ontlading na de wedstrijd was enorm, maar toen kwam het lange wachten tijdens de puntentelling. Tijdens de prijsuitreiking werd duidelijk dat hun harde werk en goede prestatie beloond werd met een mooie achtste plaats. Ze mochten een blinkende medaille in ontvangst nemen en hun verdiende beker hoog in de lucht steken.

De jongens hebben bewezen dat ze over het nodige talent beschikken en dat ze klaar zijn voor een volgende wedstrijd.

Share on Facebook
Share on Twitter
vind-ik-leuk
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by Gymteam Sint-Niklaas. Proudly created with Wix.com

Contacteer ons:

Tel.: +32 771 95 09

mail: info[at]gymteamsintniklaas.be

Wij trainen in: 

Sporthal De Witte Molen

Azalealaan 29, 9100 Sint-Niklaas