Knappe prestatie voor onze jongste gymnasten


Lommel - Zaterdagochtend 25 maart was voor onze allerkleinste gymnasten een zeer spannende dag. Voor onze startende turnertjes stond hun eerste wedstrijd, "De Talentcup", op het programma. De wedstrijd was een groot succes en als team veroverde ze de achtste plaats.


Ayden, Lode en Emiel moesten zatedag op tijd opstaan, want om 9 uur ging hun eerste wedstrijd van start in Lommel. Voor hen was het een eerste test om de oefeningen te tonen waar ze de voorbije maanden hard op hebben gewerkt. Het programma van de talentencup bestaat uit oefeningen aan tien verschillende postjes: 6 wedstrijdtoestellen, een fysieke en artistieke basisreeks, handstand en een oefening in de grote trampoline.

Voor de gymnasten was alles nieuw, dus ook de gezonde stress

en kriebels in de buik waren van de partij. Na de opwarming hadden ze de zenuwen onder controle en kon de wedstrijd van start gaan. Als trotse turners marcheerden ze onder luid applaus en muziek de wedstrijdhal binnen. Postje per postje werd afgewerkt en zo kwam de wedstrijd op zijn einde. De ontlading na de wedstrijd was enorm, maar toen kwam het lange wachten tijdens de puntentelling. Tijdens de prijsuitreiking werd duidelijk dat hun harde werk en goede prestatie beloond werd met een mooie achtste plaats. Ze mochten een blinkende medaille in ontvangst nemen en hun verdiende beker hoog in de lucht steken.

De jongens hebben bewezen dat ze over het nodige talent beschikken en dat ze klaar zijn voor een volgende wedstrijd.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by Gymteam Sint-Niklaas. Proudly created with Wix.com

Contacteer ons:

Tel.: +32 771 95 09

mail: info[at]gymteamsintniklaas.be

Wij trainen in: 

Sporthal De Witte Molen

Azalealaan 29, 9100 Sint-Niklaas