Kwalificatiewedstrijd TTJ

Vandaag stond de kwalificatiewedstrijd voor de teamfinales toestelturnen jongens op het programma. Daarnaast was het vandaag ook de moment om te strijden voor een toesteltitel.

In de voormiddag ging ons eerste team aan de slag. Helaas was het team niet compleet. Met pijn in het hart moesten Noa Gyselinck en Bilal Baghdadi afhaken wegens ziekte (veel beterschap jongens!). Lukas Vergauwen en Daniel Van Hout konden wel van start gaan. Aangezien een ploeg uit min. 3 moest bestaan, konden onze jongens zich niet selecteren voor de teamfinales. Dit nam niet weg dat zowel Daniel als Lukas zich voor 100 % ingezet hebben tijdens de wedstrijd.

Bij het vrij werk werd onze club vertegenwoordigd door Tuur Rumes, Matthijs Vanrijkelen, Michiel Van Lomberghen en Wouter Van der Stricht. Door blessureleed kon Matthijs niet deelnemen aan vloer en sprong, en Michiel niet aan ringen. Gelukkig konden de andere teamleden dit opvangen waardoor ze zich als 3e kwalificeerden voor de team finale die plaatsvindt op 2 november. De top 3 ziet er als volgt uit:

  1. Gymflex: 202.200

  2. Olympia Houthalen: 201,950 punten

  3. GymTeam Sint-Niklaas: 200,300 punten

Normaal zou een podiumplaats binnen 2 weken er moeten inzitten en indien ze hun foutjes kunnen wegwerken kunnen we misschien dromen van een 1e plaats!

Individueel behaalde Michiel een knappe 3e plaats aan grond met 12,150 punten, dit mede mogelijk gemaakt door een perfecte landing van zijn dubbel salto voorwaarts (D-waarde). Matthijs kon dan weer door een stabiele brugoefening een zilveren medaille veroveren (12,250). Wouter viel met 11,950 net naast het podium.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by Gymteam Sint-Niklaas. Proudly created with Wix.com

Contacteer ons:

Tel.: +32 771 95 09

mail: info[at]gymteamsintniklaas.be

Wij trainen in: 

Sporthal De Witte Molen

Azalealaan 29, 9100 Sint-Niklaas