Met trots kijken we terug naar de teamfinales!

Twee weken geleden, slaagden onze jongens erin om zich te kwalificeren voor de teamfinales. Deze finales gingen gisteren, 30 november 2019 door in Lauwe. De wedstrijddag bestond uit drie wedstrijden.


Ons jongste team, namelijk het I-Niveau, mocht als eerste aan de slag. Binnen deze categorie is er de regel dat ze automatisch geplaatst zijn voor de finales. Een voor- maar tegelijk ook een nadeel. We hadden namelijk geen idee hoe de andere teams het zouden doen in deze categorie. Gelukkig turnden onze jongens een mooie wedstrijd. Ze behaalden een mooie 3de plaats met hun team dat bestond uit Ayden, Axel, Emiel, Daan, Lode en Noam.


In de middag ging ons tweede team aan de slag. Het team van opgelegd werk, bestaande uit Mio, Stan, Kobe, Gilles en Lukas. Onze jongens turnden een puike wedstrijd, maar de tegenstand was net een tikkeltje te zwaar. Ondanks dit, behaalde onze jongens wel een zeer mooie 4de plaats!


Tot slot gingen onze oudste gymnasten, zijnde Michiel, Wouter, Bjorn, Luka, Aaron, Mathijs en Noa , aan de slag. Ze begonnen met ringen en dachten eraan om de wedstrijd extra spannend te maken door bij het eerste toestel een aantal punten te laten liggen. Ze lieten de moed niet zakken en ze moedigden elkaar zeer sterk aan. De wedstrijd liep op zijn einde en was het enkel nog in spanning afwachten op het eindresultaat. Een resultaat dat er mag zijn! Ons team vrij werk behaalde de 1ste plaats, en niet zomaar, maar met maar liefst 12punten verschil.


Als club kunnen we enkel maar zeggen dat we fier zijn op het behaalde resultaat en kijken we al uit naar de volgende wedstrijden.Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by Gymteam Sint-Niklaas. Proudly created with Wix.com

Contacteer ons:

Tel.: +32 771 95 09

mail: info[at]gymteamsintniklaas.be

Wij trainen in: 

Sporthal De Witte Molen

Azalealaan 29, 9100 Sint-Niklaas