top of page

Provinciaal  Kampioenschap 2024

Op 23 en 24 maart 2024 organiseert het GymTeam Sint-Niklaas het Provinciale kampioenschap voor het A, B- en I-niveau Toestelturnen Jongens in sportcentrum De Witte Molen te Sint-Niklaas. Meer dan 300 toestelturners uit 25 Vlaamse clubs zullen strijden om de Provinciale kampioenstitels en een selectie voor het Vlaams kampioenschap.

GymTeam Sint-Niklaas groepeert sinds september 2008 alle mannelijke wedstrijdgymnasten van de lokale turnkringen ‘Jeroen’ en ‘Kracht en Geduld’. Onze jonge club staat aan de top in de Vlaamse en Belgische competitie. Met Luka Van den Keybus, lid van onze club en tevens kapitein van het Belgische turnteam, zetten we het Belgisch turnen voor jongens ook op de wereldkaart! Parijs 2024 wordt een absoluut hoogtepunt uit zijn carrière. Luka is dan ook een grote inspiratiebron voor onze jonge turners en we koesteren de ambitie om ook dit seizoen meerdere titels te veroveren met onze getalenteerde keurturners.

​​

PV2024

De Gymnastiek Federatie Vlaanderen, het Oost-Vlaamse provinciebestuur en het stadsbestuur van Sint-Niklaas ondersteunen onze club bij de organisatie van deze sportieve tweedaagse. Om van dit kampioenschap een werkelijk schitterend evenement te maken, heeft onze vrijwilligersvereniging echter nog bijkomende middelen nodig. We zouden daarom graag een beroep doen op uw steun. Wenst u zich te profileren als sportvriendelijke firma en wilt u bijdragen aan de uitstraling van dit turnkampioenschap, dan kan u met onze club een overeenkomst afsluiten om dit evenement financieel of materieel te sponsoren. Elke bijdrage – klein of groot – wordt door onze club in dank aanvaard.

In bijlage bij deze brief stellen we u graag enkele sponsormogelijkheden voor. We zijn uiteraard bereid om een voorstel op maat uit te werken, indien u dat verkiest. Voor bijkomende inlichtingen kan u steeds geheel vrijblijvend terecht op bovenstaand adres en telefoonnummer.

We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking tussen uw bedrijf en onze vereniging en we danken u oprecht voor uw interesse in de artistieke gymnastiek, dé olympische discipline bij uitstek!

Kandidaat sponsor?

Sponsorformule

Bedankt dat u ons wil sponsorren

bottom of page